luni, 14 iulie 2008

Bullshit

Na că am făcut-o... Încercând să şterg un alt blog din contul meu, l-am şters fix pe ăsta... O să încerc să pun la loc măcar câteva din vechile posturi, pe care le mai am prin mail...

5 comentarii:

Razvan.Radulescu spunea...

mamaaa.... ba si tzi'am zis ba sa nu te mai joci(pac o palma peste ceafa)(alex are in barba muci si lacrimi) ba eu cand itzi spun .... Dooooamne.... cum ma sa shtergi blogu???!(ma isterizez) baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (noroc ca n'am nimic sa dau in el) IESIiiiiiiiiiii (se indreapta catre usha shi'i dau shi'un shut in cur!) .... :-)) p.s. : gata ma... te'am batut digital!

bomath spunea...

Ai şters posturile; cu niscaiva muncă se refac. Imaginile nu se şterg (am o poză care nu mai e link-uită de ani buni, şi tot mai există), iar insert-urile gen video se păstrează şi ele independent de blog.
Cu acest preambul... Iaca:
(click me, I'm hot!!!1111one-one-eleven).

lrddth spunea...

N-am şters posturile. Am dat "Delete Blog". Pe acesta l-am recreat... singura chestie este că s-ar putea ca cei de la blogger.com să nu prea mai poată să mi-l recupereze pe cel vechi dacă eu l-am refăcut după ce l-am şters. Mă rog, mai aştept câteva zile şi vedem... Dacă nu se întâmplă nimic, o să repun câteva posturi mai recente înapoi şi poate o să schimb şi layout-ul.
Dar... vedem. :)

bomath spunea...

Ideea era că ai şters doar textul (pe care-l am întreg, din 2006); restul materialelor există, deci poţi reface totul exact cum era.

lrddth spunea...

Nu-l ai întreg, deoarece e din 2005 :P
As said, şi eu îl am, în mail. Dar n-o să stau să pun tot înapoi... asta dacă mai pun ceva înapoi.
Întâi să-mi fac curaj să umblu la template şi după aia mă apuc să-l refac :)